30.6.2012

Clarksdalesta New Orleansiin

Lauantaina siirryttiin Clarksdalesta New Orleansiin. Ajamiseen kuluikin suurin osa päivästä. Ajettiin nopeinta mahdollista reittiä, joten ei ehditty juuri maisemista tai muustakaan nauttia. Tosin saavuttiin new orleansiin todella pitkää siltaa pitkin (lake pontchartain causeway). Pisin silta, jonka olen kulkenut. 



Suunnattiin ensimmäisenä lentokentälle hakemaan Jussia ja Janikaa, jotka olivat olleet New Yorkissa alkuviikon. Kentältä suunnattiin majapaikkaan, joka oli tällä kertaa India house hostel. Halpa ja kaikin puolin mukava majapaikka. Majoittujat ovat nuoria, jotka ovat tulleet New Orleansiin bilettämään (olimme siis oikeassa seurassa). Hotellissa oli iso keittiö ja jääkaapit omille safkoille joten kokkailu onnistuu keittiössä helposti. Lisäksi aamuisin pihalta sai myös todella halvalla aamupalaa mm.munakkaita, toasteja, pekonia yms.

Indian Hostel

Majoittumisen jälkeen suunnattiin street car:lla keskustaan ja syömään. Eksyttiin jälleen mexicolaiseen ravintolaan ja osa porukasta innostui kumoamaan margaritoja tarjoushinnoin. Ruoan jälkeen suuntasin nukkumaan, sillä olin melko poikki päivän pitkän ajamisen johdosta. Osa porukasta suuntasi new orleansin yöhön.

Teksti: Ville
Kuvat: Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti