27.6.2012

Suuntana Memphis

Päivä lähti käyntiin waffle housen mustikkavohveleilla. Meinasin vuorotella suolaisen ja makean aamiaisen välillä (saa nähdä onnistuuko).
Waffle Housen vohvelipannut

perus Amerikkalainen aamupala.

 Oona, Mikko, Katja ja minä hypättiin Camaroon ja Pate, Mikkis ja Jarno Durangoon. N. 600km matka kohti Memphisiä alkoi. Georgiasta siirryttiin pian Alabaman puolelle. Mikko soitti ipodista pakolliset 'Sweet home Alabama' ja 'Matkalla Alabamaan'. Soitti se myös ei niin pakolliset Johanna Tukiaisen ja Hausmyllyn biisit. No musamakunsa kullakin. Alabamassa pysähdyttiin pikaisesti huoltoasemalla. Ystävällistä palvelua saatiin, joten hyvä kuva jäi Alabamasta :) Varsinainen pysähdys tehtiin Tupelossa (Missisippi), jossa käytiin katsomassa Elviksen lapsuuden kotia.


Siinä se kunkku on asustellut!

 Ajeltiin myös Camarolla katto auki Elvis Presley bulevardilla ja kuunneltiin (arvaatte kyllä kenen) musiikkia lujaa. Oli aika hieno hetki se! Tupelossa käytiin lopuksi Mexicolaisessa syömässä. Ensimmäinen ravintola jossa alkoi olla annoksilla ja juomilla kokoa.
Memphisiin (Tennessee) saavuttiin iltapäivästä. Löydettiin perinteinen Motelli ihan keskustasta (sellainen kaksikerroksinen, johon saa auton oven eteen). Illaksi suunnattiin Beale streetille. Matkalla sinne kuului tuttua musiikkia... Huomattiin että Flaming Lips oli keikalla naapurissa ja veti juuri 'do you realize' kappaletta, johon keikka päättyi. Hieman harmitti ettei keikkaa ehditty näkemään. Keikka olisi vissiin ollut vielä ilmainen, ja todella pienessä ja intiimissä mestassa. No aina ei voi voittaa. Beale street oli oikein mainio. Livekeikkoja joka ikisessä klubissa ja Juke jointissa. Katsottiin yksi oikein hieno keikka kokonaisuudessaan. Bisseäkin tuli otettua -> 1 litran 'big ass beer' maksoi 5 dollaria. Oikein sopuhintainen siis. Myös erään pienen pojan unelma (ei minun) toteutettiin käymällä Hootersissa... Jarno, Pate ja Mikkis suuntasivat yöhön ja muut lähdettiin nukkumaan. Seuraavana päivänä edessä sitten Stax museum, Sun Studios ja Graceland!

Ps. I love Chipper Jones

Beale Street


Teksti: Ville
Kuvat: Oona


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti