4.7.2012

Fourth of July

Keskiviikko ja fourth of July. Herättiin Oonan kanssa ajoissa ja suunnattiin kävellen Austinin keskustaan. Käytiin syömässä nopea aamupala (salaatinlehteen kääritty wrap). Oltiin sen verran aikaisessa liikenteessä, että kaupunki oli todella hiljainen. Päätimme suunnata maan suurimpaan state capitoliin (Texasissa kaikki on suurta). Siellä näimme vaikuttavat edustajien ja senaatin huoneen. Rakennuksessa oli myös maalaukset kaikista Texasin kuvernööreistä. Yhden niistä tunnistinki, kun kuvassa komeili George W Bush.


State Capitolilta suunnattiin melomaan keskustan halkoneelle joelle. Moni muukin oli ajatellut samoin ja joella olikin paljon melojia. Kaiken kaikkiaan oli mahtava hieman liikkua välillä muutenkin kuin autolla.
Alkuillasta suunnattiin Oonan kanssa ensin burgerille  ja inkiväärioluelle. Söin parhaan burgerin ikinä paikassa nimeltä whole cow. Eli jos menet Austiniin niin käy testaamassa.


Whole Cow ja se paras burgeri
Burgerin jälkeen suunnattiin katsomaan livemusiikkia 6th streetille. Tällä kertaa katsottiin avain yksi bändi, sillä oli tullut aika suunnata kansanjuhlaan puistoon, sillä olihan nyt USA:n itsenäisyyspäivä. Puistoon oli kerääntynyt valtava määrä ihmisiä juhlistamaan päivää. Lavalla soitti Austin symphony orchestra. Oli virkistävää kuulla vaihteeksi klassista amerikkalaista musiikkia, kun yleensä olen kuullut vain eurooppalaista. Konsertin lopuksi oli valtava ilotulitus, jonka jälkeen suuntasimme nukkumaan sillä edessä oli toistaiseksi pisin ajomatka.

Teksti:Ville
Kuvat: Oona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti