5.7.2012

Texasin läpi New Mexicoon

Torstaiaamuna kello soi aamukuudelta. Edessä oli reilun 800 kilometrin siirtymä Austinista Roswelliin, joten halusin olla ajoissa liikenteessä. Ajoissa meidän kanssa olivat lähdössä myös Mikko ja Katja. Muu porukka oli käynyt tarkastamassa Austinin yöelämän, joten he jäivät vielä nukkumaan.


Hyppäsin tällä kertaa Challengerin rattiin. Tähän asti olin ajanut vain Camaroa. Sovittiin Oonan, Katjan ja Mikon kanssa että tänään ei asettaisi mailiakaan interstateja, vaan pystyttäisiin pienemmillä teillä. Tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi, sillä pienemmillä teillä oli lähes yhtä nopea nopeusrajoitus, mutta maisemia ja pieniä kyliä matkan varrella näki paljon paremmin. Ajettiin siis halki koko hiivatin Texasin. Alun mäkisistä maastoista siirryttiin pikkuhiljaa aavikolle. Matkalla pysähdyttiin useaan otteeseen ja uskokaa vaan Texasissa maalla pukeutumistyyli on cowboyn perikuva. Käytännössä kaikki autot olivat pick up truckeja shotgun koteloineen. Anyway kaikki olivat edelleen yhtä ystävällisiä kuin muuallakin ja vaikuttivat oikein tyytyväisiltä elämäänsä... Tämä onkin se suurin ja positiivisin yllätys reissulla tähän mennessä: kaikki ihmiset ovat todella avuliaita ja iloisia (tuntuu kuin heillä ei olisi huolia ollenkaan).


Texasista päästiin alkuillasta New Mexicon puolelle ja lopulta myös Roswelliin saakka. Pikainen motellikierros ja päädyttiin edullisimpaan vaihtoehtoon, joka oli täällä kertaa budget inn. Lähdettiin samantien syömään ja tilasin matkan ensimmäisen annoksen BBQ ribsejä. Ribsit olivat parhaat mitä olen koskaan syönyt. Liha irtosi luusta käsin vetämällä ja BBQ Soossi oli oikein mainio. Erityismaininnan ansaitsee myös paikan salaattibuffet, joka oli valtava. Se oli jopa niin hyvä, että päätimme tulla myös ko paikkaan seuraavana päivänä lounaalle. Illallisen jälkeen suuntasimme Motellille nukkumaan. Hieman myöhemmin myös loput ryhmämme jäsenistä saapuivat paikalle.


Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti