1.7.2012

New Orleans day 1

Sunnuntaiaamuna piti hoitaa hieman arkisia asioita, sillä oli ensimmäisen pyykkäyksen aika. Hostellilla oli useita pesukoneita käytössä pilkkahintaan, joten tämä arkinen toimitus sujui nopeasti. Aamiaiseksi tuli kokeiltua hostellin oman kokin pöperöitä, ja ne toimivatkin oikein hyvin.

Aamiaisen jälkeen oli edessä hieman lisää arkista asioiden hoitoa, kun suunnattiin walmartiin ostamaan päivittäistavaroita, kuten olutta ja vettä. Hieman pitkäksi venähtäneen kauppareissun jälkeen suunnattiin takaisin hostellille, jossa ehdittiin katsoa jälkimmäinen puoliaika jalkapallon em-kisojen finaalista. Matsin aikana koettiin ensimmäinen ukkoskuuro ja vettä tuli todellakin reilusti. Kun lyhyt ukkoskuuro oli ohi testattiin poikien kanssa hostellin uima-allas ja pelattiin 'lentopalloa'. Jarnoa lukuunottamatta muilla oli altaalla tyylikäs eurooppalainen speedomuoti.

Altaalta jatkettiin keskustaan. Ruokailun jälkeen pääsin vihdoin katsomaan livekeikkoja, mikä oli itselle se pääasia orleanssissa. Näin kolmen eri bändin keikat frenchman streetillä ja taso oli erinomainen. Kaikki kolme keikkaa olivat omalla tavallaan mahtavia, otin muutaman videoklipinkin muistoksi. Noin puolenyön aikaan suuntasin takaisin hostellille, jossa parannettiin Paten kanssa maailmaa vielä parin oluen verran. Nukkumaan menin n klo 2, joten ensimmäinen myöhäinen ilta oli tosiasia.

Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti