8.7.2012

Viva Las Vegas

Tuli nukuttua varmaan parhaiten tässä hotellissa koko reissun aikana. Täydellinen iso sänky ja aamulla ei kiire mihinkään. Oli ihana aloittaa aamu hitaasti poreammeilemalla ja hieman karttaa tutkiessa.

Päätettiin mennä testaamaan aamupalaksi buffetti. Vegasissa kun kerran oltiin. Löydettiin sopivan hintainen  Imperial Palacesta muistaakseni ja suunnattiin Monoraililla sinne. Suosittelen muuten kaikille (erityisesti kesällä, kuumalla) tuota Monoraililla liikkumista. Koska etäisyydet tuntuivat sillä kuumuudella todella pitkiltä, oli tämä vaihtoehto paljon mukavempi kuin kävely. Kertalipun hinnaksi tuli 5 dollaria ja kokopäivä 12 dollaria. Lisäksi kannataa tarkkailla asemilta ja hotelleilta saatavia kuponkeja joissa voi olla hyviä tarjouksia lipuista.

Buffetin hinta oli muistaakseni 13 dollaria ja kyllä koko rahan arvoista. Pöydät notku ruokaa  ja kaikille löytyi jotakin. Jos malttaa liikkua hieman Stripin ulkopuolelle voi buffetteja löytää helposti jopa 5 dollarilla.

Kun maha oli täynnä ruokaa ja jälkkäri jäätelöä, jatkettiin monoralilla eteenpäin kohti Strathosphereä.
Vegasin Stripin päässä oleva korkea torni jossa maisemien katselemisen lisäksi hurjapäisimmät voivat testata hurjat laitteet joita löytyy kolme kappaletta. Startospheressä aika kului mukavasti ja olikin aika suunnata vilvoittelemaan kylmän oluen ja margharitojen pariin sisätiloihin. Pienen lepäämisen jälkeen saapui pimeä ja kaupunki heräsi eloon. Päätettiin lähteä tutkimaan kaupunkia ja hämmästelemään.  Oluet käteen ja menoksi. Vegasia on aika vaikea sanoin kuvailla, se on kaupunki joka on itse koettava.

 Itse suuntasin seuraavana päivänä kiertelemään Vegasin ostos tarjontaa joka oli laaja, ehkä vähän liian kallis kuitenkin omalle budjetille. Suuntasin lähimpään ostoskeskukseen nimeltä Fashion Show ja onneksi sieltä löytyi pari halvempaa kauppaa ja sain ostettua muutaman kivan matkamuiston itselleni. 

Kun kaupungin vilinään ja meininkiin tottui, alkoi Vegas tuntua oikeastaan ihan mukavalta. Olen sitä mieltä, että siellä kannattaa viipyä jopa kahta yötä pidempi aika, jättää aivot narikkaan ja ottaa kaikki irti siitä kaupungista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti