11.7.2012

Hoover Damilta Los Angelesiin

Kun Vegasin hulina riitti, oli aika ajaa auton nokka kohti rannikkoa ja Los Angelesin kukkuloita. 
Ensiksi oli kuitenkin pysähdyttävä legendaarisella Hoover damilla sekä kuuluisissa Outleteissa ennen Californian puolelle ajamista.

Päivä oli ennätys kuuma ja asteita tuntu olevan reippaasti yli 40. Kaiken sen kuumuuden keskellä oli sen verran tukala olla joten minä, Jarno ja Janika jäätiin istumaan ihanan viileään autoon suosiolla kun muut lähtivät paahtavaan helteeseen katsomaan patoa.
Matkalla Losiin pysähdyttiin tosiaan yhdessä alueen isoista Outlet myymälöistä. Suosittelen kyllä jos matkan varrelle sattuu, niin käymään! Itselläni tarttui mukaan mm. kahdet Levikset hintaan 40 euroa. Ei paha reissu lainkaan.

Hoover Dam
Kun shoppailut Outletissa oli tehty, oli aika ajaa vihdoin Losiin. Paikalle saavuttiin myöhään illalla ja saatiin Hollywood Boulevardilta oikein mukavasta motellista huone. Vaikka silmät meinasivat painua kiinni, oli kuitenkin vedettävä uudet Levikset jalkaan ja lähdettävä tsekkaamaan paikallisen bändin keikka.

Kaupunki vaikutti niin mukavalta ja kiinnostavalta, että siellä olisi halunnut viettää aikaa enemmänkin. Valitettavasti keikalta oli riennättävä nukkumaan ajoissa sillä seuraavana päivänä oli aika jatkaa jälleen matkaa. Aikaa oli kuitenkin sen verran, että kerettiin käydä ajamassa Mulholland Drivella sekä ihailemassa Beverly Hillsiä. Voin sanoa, että olihan se aika mukavaa ajella Camarolla katto auki siellä kukkuloilla! 
Hyvät fiilikset jäi Losista ja kyllä sinne on joskus palattava takaisin.

 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti